.....................



راهدان

 راهدان کیست؟

راهدان در ساختن ایعاد خودسازی، خودشناسی، مردم شناسی، مردم یاری، جامعه سازی، جامعه یاری، خودآشناسی، خداشناسی ، بکوشش است و با تکیه بر تجربه و لمس رشد و نمو شالبندی خود ، در زدودن ترس ، اراده ی همراهان خود را به سوی سعادت رهنمون می سازد.

راهدان برای منافع نفسی و شخصی کار نمی کند.تکنیک خود را در برابر کسب پول ،مقام، نام و نان نمی فروشد.

راهدان ایثارگر است و ایثار خود را در بعد قدرت و موقعیت توانمندی نشان می دهد نه در ناتوانی.

او عهد به وفا دارد و در عین کثرت به وحدت حرکت با همراهان خود صادق است.

دارای اندیشه ی پاک به پندار ، اعمال نیک به کردار و سخن نیک به گفتار بوده و در برابر اصول و منطق متواضع است.

فرزند زمان خود بوده و این بدان سان نیست که به جهت هر بادی بوزد و خود را بع هر بهائی بفروشد و استقامت اصولی در برابر شداید و مظالم نداشته باشد.بلکه بسان عالم و عابد و دانا در کنکاش آخرین یافته های علوم جهان به راز نهان هستی به هفت پایگاه طریقت دانائی برای پر بار نمودن حرکت ، در تکاپوی مستمر است.

با صداقت، ایثار، پاکدامنی، اگر در کسی مشکلی ببیند ، علت آن را در خود جستجو می کند.بزرگترین دشمن را جهل و نادانی می داند. به انسان ارج می نهد، چاپلوسی و کرنش را بزرگترین گناه می شناسد و بدون کمترین چشم داشتی، تنها برای ادای تکلیف و رشد و تعالی همراهان ، لحظات گرانقدر عمر خود را در خدمت به آنان قرار می دهد



:: برچسب‌ها: راهدان, راهدان کیست؟, راهدان چیست؟, راهدان در کونگ فو,

نوشته شده توسط ali sadeghi در یک شنبه 10 اسفند 1393

و ساعت 1:10


اسرار کونگ فو توآ و اثرات آن بر جسم و روح انسان

 رموز فنون توآ اسراری است متکی بر عالم مایگاهی و تصویری از احوالات بشر در این جهان که سرد است و جوشان.سردی زمانی است که آدمی در تن واقع است و زوایای گریز از آن سخت و دشوار می نماید و بدین اندیشه است که انسان سوار بر چنین مرکبی رهوار اما سرکشو نا فرمان در عالم جایگاهی است و اگر انسان در تن باقی بماند و به درک اسرار جان خویش نائل نگردد این سردی شدت یافته و آدمی را به انسفل السافلین رهنمون می نماید اما آنگاه که جوشش فکری حاصل شود و بشر را در جان خویش شکوفا سازد پس آنگاه تن و روان انسان متوازن شده و به درک می نشیند یعنی این که جهان تن جهانی است زمینی و بقائش نیز بر خاسته از سیاره زمین و هرگاه که آدمی در تن خویش به ناتوانی و ضعف دچار شود زمین او را خواهد بلعید زیرا در قائده ی خلقت ناتوانی جرمی است ناشی ازنا آگاهی و دوری انسان از گهواره ای که از بهر او مهیا گشته و نیز اگر در روان خویش به سردی گراید زیستنش نیز بد فرجام و ناروا خواهد شد زیرا جهان مینوئی فرجامی از عالم تن است که به پیوند آن زوایای مخفی حیات بشر آشکار می گردد و او را در دوگوی از دو سوی هستی پدیدار گشته تعادل می بخشد.
و بر همین مبناست که اسرار فنون توآ متکی بر اسرار هندسه و معادلات ریاضی است و خطوط کونگ فو همان خطوطی است که بر جسم می نشیند وگویای اسرار پنهانی اندام آدمی است که میتوان از طریق علوم کف شناسی و طالع بینی که آن هم قسمتی از ترسیمات هندسه است به آن پی برد پس چنین بیان خواهد شد که هفتاد و سه هزار تکنیک ترکیب و عکس العمل سازی همان عدد یک است که از یگانگی و کمال سخن می گوید یعنی 
7+3+.+...=10
و ده
1+0=1
و بر اثر این تفکر است که باید بدانیم راز عالم را در خود و خود را نیز در اسرار عالم بیابیم و هر حرکتی که فرا میگیریم آن قدر در آن تمرکز کنیم تا پیوند تن و روان خویش را حاصل کنیم و آن گاه بگوییم که در اندیشه ایم.



:: برچسب‌ها: سرار, اسرار کونگ فو, اسرار کونگ فو تو آ, اسرار کونگ فو توآ و اثرات آن بر جسم و روح انسان,

نوشته شده توسط ali sadeghi در یک شنبه 10 اسفند 1393

و ساعت 1:4


زندگی نامه بروسلی

 زندگي نامه  استادبروسلي 

بروسلی یکی از معروفترین رزمی کاران وهنر پیشگان بوده است. وی در اواخر دهة 60 واوایل دهة 70 میلادی به علّت اجرای ضربات عالی وتکنیک های برتر در مبارزه در محافل گونگ فوی بین المللی معروف ومشهور شد. او همیشه تکنیکی را که خودش ابداع کرده تمرین می نمود وبه نمایش می کذاشت. فیلم های گونگ فوی بروسلی بسیار هیجان آور وشگفت انگیز بود. بروسلی یکی از 7 نفر معروف در محافل کونگ فوی جهان به شمار می رفت و به علّت هنرمند وهنرپیشه بودن وی شرکت هالیوود آمریکا بعد از مرگش یک موزة یادبود برای او درست کرد. بروسلی در بازیگری مهارت زیادی داشت وتکنیک های بوکس چینی را خیلی خوب اجرا می کرد، علت کسب این همه موفّقیّت این بود که وی سبکی به نام جیت کان دو که حرکات، ضربات وتکنیک های موثر سبکهای دیگربودرا ابداع نمود. اینمیراث گرانهایی بود که او به ووشوی چینی داد. بروسلی ،جیت کان دو را بر اساس تکنیک های ووشو و برخی سبک های خارجی بوجود آورد وبعد ان را به یک سبک مبارزه ای تبدیل کرد . بنیان گذاشتن جیت کان دو روح انقلابی بروسلی را ظاهر می کرد. او حرکات و تکنیک هایی را که در کونگ فوی چینی ( ووشو) برتر بود ، انتخاب می کرد. وی از نظریات محافل ووشوی سنّتی تخطّی می کرد واز تکنیکها وضربات متعلّق به رشته های دیگر که کاربرد خوبی داشت نیز استفاده می نمود. حرکات این سبک ، ساده وضربات آن کاربردی وتکنیک هایش خیلی شدید وخشن می باشد. نتیجة کار بروسلی ، در جمع آوری سبک های ووشو در جیت کان دو ظاهر می باشد . بروسلی می گفت : از بی قانونی تا قانون ، از بی محدودیتی تا محدودیت که این عالی ترین گوهر ایدئولوژی جیت کان دو است. در جیت کان دو، تکنیک وحرکات مخصوصی برای دست وپا وجود ندارد. جیت کان دوکار باید در مبارزه ، با توجّه به حرکت وتکنیک های اجرایی حریف، حرکت وتکنیک خود را عوض کند ، تا بتواند حریفش را شکست دهد. مبارز میتواند از هر محیط وشرایطی عبور کند و هیچ شرایط محیطی نمی تواند او را محدود کند . بنابراین کسی که جیت کان دو را به طور کامل اموزش دیده و با موفّقیّت تمام فنون این سبک را یاد گرفته باشد ، می تواند حریفش را به راحتی شکست دهد. این حقیقت کاربرد و خلاصه ومعنای جیت کان دو است .

پدر بروسلی از ایالت « گوان دونگ نانگ های » چین بود و بروسلی در تاریخ 27 نوامبر 1940 در سال اژدها در بیمارستان چینی شهر جوجین شان (سان فرانسیسکو) – جایی که چینی های زیادی در آنجا زندگی می کنند – متولّد شد نام اصلی فوق ستارة سینما « لی جون فان » بود. ولی بعد ها در ادارة ثبت احوال اسم بروسلی را به عنوان نام هنری برای خود انتخاب کرد . اعضای خانوادة بروسلی هفت نفر بودند . اسم پدر او «لی هوی چوئن» و نام مادرش گریس می باشد. پدر او خوانندة اپرا بود و در ووشو مهارت زیادی داشت وبه همین خاطر در پیشرفت بروسلی تأثیر زیادی گذاشت. نام خواهر بزرگ بروس «اگنس» ، خواهر کوچکش«فیبی»، برادر بزرگش «لی جون شن» و برادر کوچکش «لی جون خوی» می باشد. بروس در ماه دوم (فوریه) سال 1964 میلادی با دختری مهربان، زیبا و دلسوز به نام لیندا ازدواج کرد. خانم لیندا در زندگی وکار پشتیبان خوبی برای همسرش بود . آنها بعد از ازدواج صاحب یک پسر به نام «براندون لی» ودختری به نام «شانون» شدند. 
توسعه دادن کونگ فوی چینی 
و مطرح کردن آن در فیلم های رزمی جهان 
  
دوران زندگی بروسلی کوتاه بود، ولی نتیجة کار او در سینما و ورزشهای رزمی به ویژه کونگ فوی چینی، موجب شگفتی همگان است. او پس از دو سال بازیگری ، در محافل فیلم جهانی نورانی و درخشان شد. بروس نه فقط در کونگ فو عالی بود ، بلکه استعداد خیلی خوبی هم در نمایش داشت. او تقریباً در یک سالگی در فیلم « جینگ مانگ نیو»(دختر شهر دروازه طلایی)نقش داشت ودر شش سالگی در فیلم های « سرگذشت یک پسر بچه»و«اژدهای کوچک» و در دوران جوانی نیز در فیلم « ژن های گوهم » بازی نمود که مورد استقبال مردم واقع شد .او در این فیلم، فنون و تکنیک های برتر زیادی از کونگ فوی چینی را به نمایش گذاشت و به همین علّت بود که وی در زمینة فیلم مشهور شد و ستارة کودکی نام گرفت.در سال 1966 بروس در هالی وود آمریکا در سریال « چینگ فن شا» (زنبور سبز) به عنوان یک قهرمان و حامی، ایفای نقش کرد و توانست قدرت ونیروی ووشو (کونگ فوی چینی) را به خوبی نشان دهد . بعد از اینکه ووشو در سراسر جهان یک دگرگونی همچون موج بوجود آورد ، در یکی از مجلات و انتشارات فیلم آمریکا چنین نوشته بود : بروسلی از کشوری کهن ، با فرهنگ غنی وباستانی و پهناور آمده، مردم چین آداب ورسوم غنی دارند ، ودر چشم غربیها این کشور پر از رمز وراز است . اجرای حرکات وتکنیک های کونگ فوی چینی توسط برسلی واقعاً برای مردم شگفت انگیز بود .در سال 1967 او در هنگ کنگ در فیلم برادر بزرگ ( تانگ شان) نقش داشت و بار دیگر کونگ فو را به مردم جهان نشان داد.در سال 1971 با موفّقیّت عالی در فیلم خشم اژدها بازی کرد که در این فیلم او خشن ترین و جدی ترین هنر پیشه بود . او با تکنیک های عالی و مبارزة شگفت انگیزش ، بار دیگر جیت کان دو را به نمایش گذاشت . علی الخصوص در اجرای ضربات وفنون نانچکو و نمایش دادن سه تکنیک برتر پا موفق بود و مردم از بازی او لذّت بردند . در سال 1972 بروسلی برای خود یک شرکت فیلم سازی تأسیس کرد . بعد ها خودش نمایش نامه می نوشت و خودش هم بازی میکرد . به این ترتیب فیلم راه اژدها را ساخت و بار دیگر قدرت نانچکو را به مردم نشان داد . .او در این فیلم با قهرمان کاراته جهان (چاک نوریس) مبارزه کرد که این یک مبارزة شگفت انگیز بود . در سال 1973 وی با شرکت فیلم سازی برادران وارنر (حوانا هالی وود) همکاری نمود و در هنگ کنگ فیلم اژدها وارد می شود را ساختند. این آرزوی او که چند سال پیش قصد داشت فوق ستاره فیلم های هالی وود باشد با ساختن این فیلم به حقیقت پیوست و او به بازیگر درجه یک جهان تبدیل شد فیلم بازی با مرگ از شرکت تولید فیلم سکواویا (شی خو) آخرین فیلم بروس می باشد. وی در هنگ کنگ برای ساختن ابن فیلم از تکنیک ها ، ضربات و صحنه های جالب و بسیار دیدنی فیلم برداری می کرد . البته قبلاً تصمیم گرفته بود که بعضی از صحنه ها را در مناظر کرة جنوبی فیلم برداری کند ، امّا به علّت خستگی بیش از حد او این تصمیم اجرا نشد. وقتی که او دوباره سعی کرد تصمیمش را عملی کرده و این فیلم را تمام نماید ناگهان اتّفاق ناگواری موجب مرگ او شد . برای احترام گذاشتن به وی و یاد بود این ستارة بزرگ کونگ فوی چینی ـ بروسلی ـ در سال 1993 سازمانها و دانشکده های هنری شرکت فیلم سازی هالی وود آمریکا تابلویی درخشان و پر نور از پنج ستارة طلا و نقّاشی فیلمی که بروس در آن بازی کرده بود را در هالی وود نصب کردند 


:: برچسب‌ها: بروسلی, زندگی نامه بروسلی,

نوشته شده توسط ali sadeghi در یک شنبه 19 بهمن 1393

و ساعت 21:43


آرم كونگ فوتوآ

 

 

1:هلال قرمز بالاي مشت نشان دهنده فلسفه خون كونگ فوتوآ يعني مبارزه تا آخرين قطره خون در راه آزادي انسانها و دفاع از اسلام و حریم ولایت مي باشد.

2:مشت در ميان دايره سياه نشان دهنده قيام از دل تاريكيها و پليديهاو همه آنچه كه انسان امروز از خود بيگانه كرده ودر بند كشيده است.

و مشت نشانه تجاوز نمي باشد ،بلكه حالت دفاعي دارد كه از شكل آن نيز مشخص است .

3:هلال سفيد زير مشت نشان دهنده نژاد سفيد ايراني و تقوا و پاکدامنی است.

4:كره جهان زير مشت و نقشه ايران در وسط كره بعنوان پايگاه كونگ فو توآ در جهان مشخص شده است .

اين آرم روي سينه طرف چپ قرار مي گيرد كه مشت حفاظت از قلب ماست كه طپش آن صداي فكر مان است.

پس آرم كونگ فوتوآ نيز دفاعي بودن اين هنر را نشان مي دهد

و بازگو كننده اين نکته است كه :پیکار ما برای دفاع از مظلومیت است.

 

 


:: برچسب‌ها: آرم كونگ فوتوآ,

نوشته شده توسط ali sadeghi در یک شنبه 19 بهمن 1393

و ساعت 21:29


مبارزه در کونگ فو توآ

 

بیشتر مردم میپرسند اگر در کونگ فو خشونت نیست پس مبارزه برای چیست؟

یاد گرفتن کونگ فو و مبارزه وضربات دست و پا برای تجاوز وخشونت نیست بلکه آمادگی و توانسازی برای دفاع از خود و آزادی خود و اندیشه انسانی است. کسی که در راه طریقت دانایی میکوشد باید در دفاع از خود و اندیشه انسانی خود نیز دانا باشد.

پس مبارزه در کونگ فو دروازه دانائی است مبارزه در کونگ فو زد و خورد خیابانی  نیست  بلکه اهدافی چون غلبه بر ترس، مبارزه با ظلم و ستم و جهل انسانها را در پی  دارد و همیشه می آموزیم تا حقیقت والای انسانی رادرک کنیم وراه ورسم مبارزه با خود وخواسته های غیر انسانی و مجهو لات را کشف کنیم.

 وهدف نبرددر فرهنگ ایرانی ک/نگ فو چنین است:

هدف نبرد پادافراه  (کیفر) آتش افروزان است که راه ورسم  همبستگی وهم آهنگی نخواهند و فروغ اندیشه را بگسلند.

پس هدف کونگ فو  هم  آهنگی وهمبستگی انسانها در راه انسانیت است وقتی ما قوی باشیم  ( از نظر روحی وجسمی)  بیگانگان جرات حمله به پایگاه تفکر واندیشه و فرهنگ مارا نمی کنند.

پس باید در دفاع از فرهنگ واندیشه ایرانی انسانی خود نیز دانا وقوی باشیم.

بطور کلی مبارزه کونگ فو مبارزه با ترس وظلم وستم برای آزادی انسان تا آخرین قطره خون است که در بخشی از سوگند نامه کونگ فو می خوانیم: از روی فرین پی پشتیبان نبرد نیکی با بدی هستم.

که منظور مبارزه را در جمله ای کوتاه بیان میکند.

یکی از خصوصیات کونگ فو توآ روح مبارزه است که درهمراه بتدریج با زحمت وتلاش فراوان در طول زمان بوجود می آید و همراه کونگ فو در عین تواضع و فروتنی جسم و جانش آرام نیست – در کار و کوشش است  می کوشد تا آگاه شود و دیگران را آگاه کند.

 



:: برچسب‌ها: مبارزه کونگ فو توآ,

نوشته شده توسط ali sadeghi در یک شنبه 19 بهمن 1393

و ساعت 21:11


ده فرمان کونگ فو توآ

  • ده فرمان کونگ فو در سلسله ی (منیگ)در اوایل قرن شانزدهم توسط (چوئید)به رشته تحریر درآمده است.این فرامین اصول اخلاقی و روحی در کونگ فو را تشکیل میداده است و طی سالیان طولانی این فرامین در دستور کار کونگ فو کاران چین قرار داشته است.
  • فرمان اول:هنرجو بایستی بدون انقطاع تمرین کند.
  • فرمان دوم:رزم بایستی فقط برای دفاع از خود به طور مشروح استفاده شود.
  • فرمان سوم:تمام استادان و بزرگسالان باید مورد ملاحظه و احترام قرار گیرند.
  • فرمان چهارم:هنر جو بایستی در طول زندگی با هم دوره ای های خود دوست و مهربان باشد.
  • فرمان پنجم:کونگ فو کار در هنگام مسافرت بایستی از خود نمایی و نشان دادن قدرت خود به مردم عامی خود داری کند به طوری که حتی از مبارزه دوری کند.
  • فرمان ششم:کونگ فو کار نباید پرخاشگر و اهل منازعه باشد.
  • فرمان هفتم:از خوردن شراب و چیزهاییکه انسان را از حالت طبیعی خارج میکند پرهیز کند.
  • فرمان هشتم:افراط در تمایلات جنسی جایز نیست.
  • فرمان نهم:کونگ فو کار نبایستی عجولانه به هر کسی فنون خود را بیاموزد زیرا ممکن است باعث اذیت دیگران شود.
  • فرمان دهم:کونگ فو کار بایستی از نقش تهاجم و حرص و اعمال تهدید آمیز دوری کند.

نوشته شده توسط ali sadeghi در دو شنبه 13 بهمن 1393

و ساعت 15:42


چرا کونگ فو توا کار ميكنيم

کونگ فو توآ در حال حاضر یکی از پیشرفته ترین ورزش های رزمی جهان محسوب میشود که در این ورزش علاوه بر مهارت های بسیار خاص رزمی توجه خاصی به روح و روان و انسانیت می شود. دارای بدنسازی های خاصی نیز هست که این شیوه ی بدن سازی خاص کانگ فو می باشد و در این شیوه ، افراد مقاوم در برابر ضربات چوب و ... میشوند.

مطالبی که باید ورزشکاران بدانند

 

افرادی هستند که به اندازه ی شتر نیرومندند اما به اندازه ی گنجشک هم نیرومندی انسانی ندارند و پخی که میکنی ،باید تجدید وضو کنند. درست است که عقل سالم در بدن سالم است! بله هست ، اما بدن سالم غیر از بدن تنومند یا بدن ناجور است. اگر هدف نباشد و خود آگاهی و انسان و انسانیت نباشد ، هر قدر که انسان بی هدف گنده بشود ، از گاو که گنده تر نمی شود ؛ تازه آن وقت می دوشندش.!!!! هر چه قدر که تیز بدود ؛ از اسب که تیز تر نمی دود.!!؟! تازه آن وقت سوارش می شوند . پس تنها پرورش تن نباید مد نظر باشد ، بلکه در کنار پرورش یافتن تن باید روح انسانی و والا که برگرفته از روح خداوندیست نیز پرورش یابد. پس داشتن تنی نیرومند و داشتن مهارت های بالا ، مسئولیت بزرگی به نام انسان بودن دارد. تواضع ، فروتنی ، احترام به دیگران و شناختن خود ، داشتن هدف و ...

 

پوسته ی زمینی ات را بکن و آسمانی شو.هرآنچه می کنیم برای نزدیک شدن به خدا و انسان بودن است.

خواهش مندیم هر کسی که این پست را می خواند به سوال زیر پاسخ دهد.

 

چرا کونگ فو کار می کنیم؟

ما کونگ فو کار میکنیم تا به درجات بالای تن و روان برسیم که همان یکی از اهداف اصلی کانگ فو که خود آگاهی و گرفتن حق خود و افراد مظلوم از زورگویان و استعمارگران حتی جهان است برسیم.

 

ای همراه ... !!!

فکر می کنی تا به حال برای این هدف چه قدر تلاش کرده ای؟ اگر هیچ!! پس بکوش

ای همراه ....!!

اگر تو به خود آگاهی نرسی و هدف والایی نداشته باشی ، ممکن است مورد سوء استفاده ی دیگران قرار بگیری.

 

از ره غفلت به گدایی رسی **** گر به خود آیی به خدایی رسی

 

 

 

 

 



:: برچسب‌ها: کونگ فو توآ,

نوشته شده توسط ali sadeghi در دو شنبه 13 بهمن 1393

و ساعت 15:37


مفاهیم اصطلاحات و هفت خط کونگ فو توآ

 کونگ = دانايي

فو = طريقت

توآ = انشاء تن و روان

کونگ فوتوآ يعني طريقت دانايي يعني دعوت انسان به سوي تکامل " به سوي توانائي جسم و دانايي انديشه يعني حرکت به سوي آگاهي" روشن بيني ودرک مجحولات و اسرار جهان انسان و جهان طبيعت است.

طريقت دانايي يعني ره‌يابي انسان به قدرتهاي نهاني خود و همچنين تعالي روح و جسم او در جهت هم‌آهنگي با روح تکاملي جهان وتسريع در آن .

کونگ فو دنياي حرکت است. حرکت براي توانائي. حرکت به عدالت مطلق. زيبايي و خوبي مطلق. حرکت براي سلامتي يک جامعه. و حرکت به ذات انديشه که اسرارش در زبان روح است . زبان خلق است که سازنده يک جامعه بزرگ و راهي تواناست. در کونگ فو روح به چشم عقل ميرود و زمانه را به هستايش مي‌خواهد. کونگ فو روح را هستي انسان ميداند و ميخواهد دوره باروري حيات به وجود آورد. مي خواهد به انسانها عقل آزادي کامل دهد و مظهر حد نهائي آزادي را بشناسد. روح تو به عالم تواناست و داناست اگر در اسارت ظواهر در بند کشيده نشوند. در دنياي کونگ فو انسانها به دادرسي و يگانگي دعوت ميشوند و با دانش و بينش وسيع به جهان حقايق آشنا مي‌شوند. راهبر مي‌کوشد تا انديشه را با بيان روح در شاگرد روان کند و انسان را پايان‌ناپذير آزاد و سامان دهنده جلوه دهد .

 

 

 

 

 

مفاهيم چهار شالبند در كونگ فو توآ

شالبند سفيد :

اولين شال كونگ فو توآ شال سفيد به نشانه آمادگي و ورود به معبد انشاء براي خودسازي

شالبند سبز :

دومين شال كونگ فو توآ شال سبز يا روييدن در فضاي فيزيكي

شالبند قهوه اي :

سومين شال كونگ فو توآ شال قهوه اي يعني سوختن در ورا نيروهاي فيزيكي و رويايي در ميدان هاي مبارزه

شالبند مشكي :

چهارمين شال كونگ فو توآ شال مشكي يعني عبور از مرز تاريكي ها و ابداع و تكامل تكنيك هاي كونگ فو توآ

 

ذن

درست نشستن ، درست نفس كشيدن ، در بحر تفكر غوطه ور شدن ، تا به روشن بيني رسيدن ، ذن طريقتي است كه راه رستگاري ،  رهايي و انساني را پيوسته به ما مي آموزد ، ذهن ما فارغ از رنگها و نيرنگ هاست او سياه و سفيد و زرد نمي شناسد فقط به رنگ خون توجه دارد ، ذهن من و تو همه خون ها را پاك ميداند ،  اگر آلودگي هست در انديشه هاست در انديشه ايم تا زنگارهاي جهل و ناداني را ابتدا از انديشه خود وسپس از انديشه انسانها بزدائيم .

 

                              چون به ذن بنشينم از دل بشنوم

ذن بود راه رهايي بهر من

                                  مي نگارد بحري از افكار من

ذن من فارغ ز نيرنگ است و رنگ

                                  ذن من خون مي شناسد بي درنگ

ذن من ني ذن يك بودايي است

                                  خوش بگفت استاد ، ذن پويايي است

 

كامي سما ی:

استقرار ، ايستادن ، به قائم ، به ذات ، ذات انساني به معناي ذات ما سرشت ما .

 

كامي سما فرمان ذن ما بود

                               ايستادن استقامت را بود

ايستادن در قبال ذات حق

                               جان به كف آماده اندر راه حق

ايستادن قد علم كردن به ظلم

                               مركز طغيان و ره بستن به ظلم

ايستادن دست دادن را به مهر

                               متحد گشتن يكي گشتن به مهر

 

 سن سه سرو :

تولد انديشه ، دست چپ اشاره به اوج آسمانها ، به سوي اعتقادات انساني و مسئلت جستن از پروردگار هستي بخش ، دست راست اشاره بر پوسته زمين ، كه جسممان از آن برخاسته و بدان باز مي گردد. سوگند ياد ميكنيم در از بينبردن جمود فكري جوانان كهولت فكري پيران و ركود فكري فعالان آني از پاي ننشينيم و از روي فرين ، پي و پشتيبان نبرد نيكي با بدي باشيم .

 

بعد آن حركت نمايد دست تو

                            وان بود سوگند امر سنسرو

دست چپ سوگند بر عرش خدا

                            آن يكي دست دگر سوگند بر فرش خدا

سنسرو سوگند همره در نهان

                            وين نهان پاكي و عز است و جان

سنسرو سوگند بر پيران پارس

                            جانشين بر پشته ايران پارس

سنسرو از جا كند در اين زمان

                            انجماد فكري نسل جوان

سنسرو محوي بود بس بي امان

                            بر ركود فكر فعال جهان

سنسرو نابود سازد بي گمان

                            پيري فكر و كهولت در جهان

اين سخن كوتاه كردم والسلام

                             سنسرو سوگند يك مرد تمام

جين جاي :

زانو زدن ، به افتادگي ، به مردي و مردانگي ، به آزادي و آزادگي ، به گفتار نيك به بيان – كردار نيك به عيان – پندار نيك به نهان ، همراه راه كمال و تكوين و تعالي ز خودسازي و خودشناسي ، جامعه ياري و جامعه شناسي مردم ياري و مردم شناسي ، خودآشناسي و خدا شناسي است ؛ به خودآ

 

ميروم سجده به امر جينجاي

                              مي زنم زانو به درگاه خداي

مردي و مردانگي ، افتادگي

                              درس جينجاي اين بود ، آزادگي

كانگاي :

به ناشناخته هاي آدمي آي. برقراري ترازوي عدالت ، لمس تجربه ، كه شالبند مقدس توست . ترس را از خود دور كن همراه ، به اراده مسلط شويم ، خود و زندگي را بجوئيم و پيدايش كنيم .

 

 

 

متو :

 متو ضربه مشت مستقیم در طریقت داناییست ، به معنای من ـ تو ـ ما ،است . آن که خواهد من تو ما نشویم خانه اش ویران باد . متو آهنگ وحدت فکر انسانهاست ، متو نابود گر جمود و رکود و کهولت فکریست ، متو راز اتحاد و همبستگی است برای رهایی از هر گونه قید و بند و اسارت . متو زندگی کردن در آزادی و زیبایی مطلق است ، به دور از لذایذ حیوانی

 

آف ما :

دفاع از اندیشه ، دفاع از سر که مرکز فرماندهی بدن است در طریقت دانایی به هیچ وجه به سر ضربه وارد نمی گردد چون سر منبع انرژی و پایگاه تفکر انسانی است .

 

 

 

هفت خط كونگ فو توآ

خط يك ( آناتوآ )

به معناي شاهين نماي ترازوي جهان از تن و روان و گوهر بود كه انسان و كشف سلسله زمان و نفوذ دانايان و آگاهي به آزادي انسان است كه تازه به امروز نرفته است . آناتوآ با 515 تكنيك ، تركيب و عكس العمل سازي و خاصيت هاي موجي بر اسرار هندسي و خلاف حركت بدني در مسير عالم ذرات است .

خط دو ( آتادو )

به معناي اسرار خلقت و يا هستي و نبرد با تركيب نيستي است . آتادو با 317 تكنيك ، تركيب و عكس العمل سازي و خاصيت هاي خلاف موجي به منظور برگردان عالم ذرات و انديشه حيات است .

خط سه ( سوتو )

به معناي مرز دانايي و خروج از دايره خام عقلي و انهدام ترس از زندگي به معناي تو و من و طبيعت مربوط به من و توست

خط چهار ( سامسامائه )

به معني آدمي چيست ؟ انسان چيست ؟ و از چيست ؟ تولد آغاز و آغاز تولد او هستي است يا نيستي ؟ او يكي است و گرد بدن انسان به چيست ؟ سامسامائه اوج قدرت فيزيكي تن در محور هندسي با 5011 تكنيك ، تركيب و عكس العمل سازي با رسيدگي تن و روتن مي باشد .

خط پنج ( مايانا ) رتبه یک

به معناي انهدام اختلالات و نابود كردن ناهنجاري ها و مبارزه انسان در مرز آشكار و پنهان به درك انديشه هاست .

خط شش ( كوانه و وست مايانا ) رتبه دو  و سه

به معناي صفوف نامناسب انساني ، ناهنجاري هاي رواني ، عدم آشنايي بر پزشكي و ترسان از ورود به جهان تفكر آميز و فلسفه گرايي و مجبور كردن انسان به درك آشكار عالم پنهاني كه اين نيرو تكي بر هدف مايگاه توآ سروده دانايي است .

خط هفت ( واي ما با تو يا پنجه مرگ ) رتبه چهار

اين معنا در كونگ فو توآ از هفت مايگاه نيايش به سازندگان انديشه و داوري انسان ها به شناخت و بررسي ها و ايجاد انسان به بينش ها و دانش ها و تركيب هاست . با 3301 تكنيك ، تركيب و عكس العمل سازي . پنجه مرگ شاهكار پروفسور ابراهيم ميرزايي . پنجه مرگ اوج خشونت انسان و فرياد و طغيان انسان بر ستمگري ها . پنجه مرگ صعود انسان به قله سختي ها .

 

کلیه اسامی و نام های کونگ فو توآ ایرانی اصیل و بر اساس زبان فارسی سره می باشد.

 

نامها

 

 

تن ویا بن و یا جسم ......................................... ایچ
روح و روان................................................نورما
زن ماده یا مونث........................................آن سه ما
مرد یا مذکر...............................................در باتو
سر.........................................................بودن تو
دست.........................................................این تو
پا............................................(کی تو) کی یستی تو
سینه........................................................تومن تو
پهلو..........................................................یارماتو
پشت.......................................................اوسای تو

 

 

 


استقرارها

 

 

 


استقرار از روبه رو......................................ایدون ما
استقرار از پهلو..............................................تاج ما
استقرار از پشت....................................... ایداث تو
ایستادن در کونگ فو......................................ایده ما
ایستادن پا گشاد............................................باب تو
ایستادن پاگشاد نیمه رو به رو...........................الهام تو
ایستادن از پهلو با زاویه 90 درجه....................اجیر تو
ایستادن معمولی و آزاد................................انجاس تو
ایستادن رسمی و فکری.....................................امیرتو
ایستادن متمایل به بغل................................اهوراما تو
ایستادن پا گربه ای........................................سرماتو
ایستادن پا لک لکی.......................................اوک تو
ایستادن پا قلابی...........................................بحث تو

 

 

 

 


حرکات بدن

 

 

 

قدم برداشتن به جلو..................................ایرمان نا تو
قدم برداشتن به عقب......................................اسیر تو
قدم برداشتن به پهلو.......................................بائس تو
چرخش به عقب......................................... انارت تو
سر خوردن با جهش و کشش به جلو......................تورات
سر خوردن با جهش و کشش به عقب.....................همه تو
سر خوردن با جهش و کشش به پهلو.....................فران تو

 

 

حرکات دست

 

 

 

 

 

تکنیکها و ضربات مستقیم دست.......................... ماتا دور
نحو بستن مشت................................................اتم تو
ضربه پیش مشت...............................................ما تو
ضربه دو مشتی..............................................آنخازما
عکس العمل دست........................................هفتی ما تو
مشت واژگونه..................................................کارما
نوک پنجه ها...................................................نپتون
پنجه بسته یا کف گرگی...................................خرد خطا
ضربه نوک انگشتی.........................................مبداء تو
ضربه دو انگشتی...........................................تار ما تو
لبه کنار دست..................................................کیان زا
لبه کنار مشت بسته..............................................زوره
کف داخل دست...................................................زوتر
پشت مشت..........................................................آثار
آرنج................................................................هوتو
ساعد..............................................................چین ما
دفاع..............................................................باری تو
حمله.............................................................تو بی تو
پشت دست........................................................خمو تو
قوس لبه داخلی دست..........................................اهیپ تو
نوک مرغی....................................................روماج تو

 

 

 


فنون دفاعی

 

 

دفا با لبه دست....................................................باکر تو
دفاع با مچ دست...............................................اوح ما تو
دفاع بالا................................................................آفما
دفاع با ساعد از داخل...........................................اوداء تو
دفاع با ساعد از خارج............................................اورا تو
دفاع با دو دست...................................................ارغه تو
گرفتن..................................................................تن تو
دفاع دست و پا.....................................................آفاق ترا


 

 


نوشته شده توسط ali sadeghi در دو شنبه 13 بهمن 1393

و ساعت 15:16


مراحل ارتقای شالبند کونگ فو توآ تغیر کرد


نوشته شده توسط ali sadeghi در دو شنبه 13 بهمن 1393

و ساعت 15:10


اعزای تیم ملی کونگ فو کشور

 در پی اعزام تیم ملی فدراسیون کونگ فو و هنرهای رزمی ایران به مسابقات بین المللی روسیه که روزهای شنبه و یکشنبه مورخ 8 و 9 آذر ماه در وارنژ کشور روسیه برگزار گردید ملی پوشان در دو بخش آقایان و بانوان باشایستگی 7 مدال قهرمانی به شرح ذیل تصاحب نمودنند.

بخش خانم ها:

 

سرکار خانم سیده زهرا خلیقی            مدال طلا

سرکار خانم زهرا دهقان                   مدال طلا

 

 

در بخش آقایان:

 

افشین شیخ احمدی                  مدال طلا

  حسین کرمی مدال                    نقره

  کیاسلیمی نوره                        مدالنقره

   بهزاد برجی مدال                      برنز

عباس پور حسن     مدال                برنز

 


نوشته شده توسط ali sadeghi در دو شنبه 13 بهمن 1393

و ساعت 15:7


موارد مصوب جهت انجام مسابقات ممای قهرمانی کشور

 

موارد مصوب جهت انجام مسابقات ممای قهرمانی کشور

1- آناتوآ اجرای کامل: زمان 1:20
2- آتادو اجرای کامل:زمان 1:50
3-سوتو قسمت اول ازابتدا تا سر یته راتو :زمان 1:20
4-سامسامائه از ابتدا تا اول لانه زنبوری :زمان 2 دقیقه
5- مایانا ازابتدا تا سر17 ضربه ای:زمان 1:45
6-کوآنه از ابتدا تا سر کیانزا:1:30 
7-وستا مایانا از ابتدا تا سر اوسایا:زمان 1:30
8-وایما بتو از ابتدا تا آخر هوتو راست:زمان 1:30
9-کوگوی ما بصورت کامل:زمان متعارف
10-ری کیمابصورت کامل:زمان متعارف
11-سای بصورت کامل:زمان متعارف
تذکرات:دررابطه با 8 قسمت اول هرشخص میتواند فقط دریک مرحله شرکت نماید اما درخصوص خطوط 9 و10 . 11میتوان علاوه بر انتخاب یکی از خطوط هشتگانه اول دریکی از خطوط فوق نیز شرکت کند

نوشته شده توسط ali sadeghi در دو شنبه 13 بهمن 1393

و ساعت 15:0



صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

.:: Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by rochak-ali ::.
.:: Design By :
wWw.loxblog.Com ::.




ادر این وبلاگ سعی شده مجموعه مقالات مفیدی درباره کونگ فو بازنشر شوند تا آنچه باتجربه ها می دانند در اختیار کم تجربه ها قرار گیرد. تمام مقالات با ذکر منبع منتشر شده اند، ملطب یا عکس از رشته توآ رو به ایمیلم بفرستید بعد از بررسی منتشر میکنم icelove4079@gmail.com
icelove4079@outlook.com




ali sadeghi
masoud
Ehsan Ailkhani
mina aghaghi
shima alizadah
ali dorri por
parvin sabori




ابزار وبلاگ
مژگان دوستت دارم
singel
تنهایی
icy boy
شیطون بلا
دانلود آهنگ جدید 2015
بزرگترین وبسایت تفریحی ایرانیان
تعمیرلباسشویی،اسپلیت،برد وقطعات یدکی
خرید مانتو
سرگرمی جک و اس ام اس های عاشقانه جدید
ردیابی ماشین
حمل هوایی ماینر از چین
لیزر دوچرخه
هد اپ یسپلی کیلومتر روی شیشه
جلو پنجره لیفان ایکس 60

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان KONG FO , image, ... و آدرس rochak-ali.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





قالب بلاگفا












کونگ فو توآ , کونگ فو , کونگ فو توآ , معنای کونگ فو در بین مردم چین , ; , مبارزه کونگ فو توآ , آرم كونگ فوتوآ , زندگی نامه بروسلی , بروسلی , اصول تمرینات در هنر توآ , قوانین کونگ فو , آدابی که رعایت آنها در ورزش کونگ فو اجباری میباشد , آیین کونگ فو , آداب کونگ فو کاران , سرار ,




»تعداد بازديدها:
»کاربر: Admin


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 8
بازدید ماه : 92
بازدید کل : 7820
تعداد مطالب : 42
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1